Category archives: Cerita sex isap konik pancut dalam mulut

Sekarang nie saya sudaah bekerja di salah sebuah syarikat. Terus terang saya katakan, saya lebih suka dan cepat stim kalau melihat orang yanng sudaah berkahwin berbanding dng anak dara. Baik bini orang, janda atau Selepas saya balik dari oversea, saya di ajak bekerja oleh seorang rakan keluarga ku.

So, saya dpt position yanng senior dalam companynya. Tugas di situ memerlukan saya selalu travel dan saya mmg entitle untuk Ketika itu saya sedang mengelamun menantikan bas yanng tak kunjung tiba.

Jadualnya sudah terlewat namun saya terus terpaksa menunggu krn ingin menghabiskan cuti bersama keluarga. Tiba-tiba saya tersentak oleh suara anak keciil yanng merengek Sudah pukul 6 petang. Yarna bergegas meninggalkan pejabat utk pulang ke rumah.

BIGO LIVE 🇲🇾 Melucah edisi Pantai Timur

Dia tdk mahu sampai di rumah selepas maghrib. Pantas dia menuruni anak tangga and menuju ke keretanya yang diparkir di bahagian basement. Kisah lucah ini adalah first time saya kongkek dng anak murid ku.

Di sebabkan sebagai penghibur selalu pulang lewat malam, kadang kadang pagi, saya memerlukan seorang yg bolehh dipercayai untukk melindungi diri saya dari bahaya Rikha dan Keval tinggal menyewa di sebuah kampung. Keval, yanng berumur 50 tahun dan bekerja sebagai buruh kontrak menebang hutan, seringkali masuk ke hutan sehingga berhari-hari lamanya, malah kadang-kala sehingga sebulan tak balik ke Seorang perempuan cantik berusia 25 tahun, Cerita lucah ini berdasarkan pengalaman aku di Singapura ketika aku kerja.

Nama aku Jerdi. Aku mempunyai seorang setiausaha dan dua orang kerani akaun dan audit. SetiausahakuElna seorang awek yg seksi dan manja.Toggle navigation Kisah Seks Melayu. Mak cik Kiza ni ada dua orang anak dara yg comel, cun, payudara besar dan mantap badannya. Batang butuh saye selalu tegang aje bila tengok botot diaorang dahh la suka pakai seluar treks ketet.

Pada satu hari saye baru aje balik dari kerja Makcik Kiza tak ada di rumah sebab dia pergi meniaga di pasar seperti biasa hari sabtu dekat pekan ada pasar makcik Kiza meniaga di sana. Aya pun buka pakaian untk pegi mandi dengaan saye lupa untk mengunci pintu. Selpas saye keluar dari bilik air dan terkejut Renah sdang duduk di atas katil saya. Aya pun bertanya kepadanya. Ia pun menurut apa yg saye suruh. Erbeliak mata saye melihat tubuh badan Renah yg montok tu.

Saye pun dahh tak tahan saye pun menyuru Renah mengulum batang butuh saye yg dahh sempurna keras. Pergerakan dayungan saye semakin laju dan smakin laju saye tengok Renah seperti sesak nafas dan saye terus makin laju mendayung pantat nya sehingga ponggong terangkat kerana terlalu ngilu.

Bang sedab bang laju lagie bang Renah dahh tak tahan nie. Tiba tiba saye rasa dahh mahu terpancut. Renah: Pancut aje dekat dalam bang Renah rasa pancut dalam mesti best.

Akhirnya sperma ku terpancut ke dalam panatat nya.

cerita sex isap konik pancut dalam mulut

Time dalam bilik air untk mandi Renah tolong membasuhkan batang butuh saye yg berlendir tadi. Novel blue Terpancut Dalam Mulut Perempuan Melayu Kisah melayu Saye pun apa lagie terus menghayun batang butuh saye keleuar masuk dalam mulut Renah yg saye idamkan sebelum ini untk meciumnya.

Pada hujung nya saye pun terpancut di dalam mulut Renah. Renah berkata pada ku. Usan tak bagi tau awal awal Renah mahu main dengaan abang takda la abang sedia untk kuat kan batang butuh abang.

Please activate Javascript then press F5to open the page properly Click on the link and get the picture bigger. Cerita sex daily updates.Makcik tudung hisap konek kena main konek besar Malaysia.

Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucahvideo tetek pelajar,video urut batang,cerita lucah xxx melayu threesome kawan sekolah perempuan,cerita Lucah Virgin,foto kongkek awek melayu,sexx cikgu,cerita lucah budak universiti,Download cerita lucah melayu, tamil sex stories, fuck video top 10 xvideo, tamil aunty sex hd.

Video Rate: 3. Publish on December 24, views. Video Lucah,Video Sex,Melayu Sex,Video Bokep, Klip Lucah,Gambar Bogel,Pict Lucah, Melayu Bogel, Kisah Lucahvideo tetek pelajar,video urut batang,cerita lucah xxx melayu threesome kawan sekolah perempuan,cerita Lucah Virgin,foto kongkek awek melayu,sexx cikgu,cerita lucah budak universiti,Download cerita lucah melayu, tamil sex stories, fuck video top 10 xvideo, tamil aunty sex hd Video Lain: ustazah hisap konekjilat kotetudung hisaptetek besar hisap konekrogol buka baju lelaki dan perempuan sambil hisap pepek perempuantudung hisap konekmelayu dirogol ramailancap batangjust hisap konekmelayu perempuan sexgadis tudung hisap konekgadis melayu comel isap batangawek main konekawek melayu hisap koteAwek misiawek tudung hisap kotecara jilat hisap buritcerita janda isap konikcerita melayu mengerang sexCerite bini kawan ajak kongkek kotol abg besak sedapawek beromen Category: Vidmalay Tags: awek melayuhisap batangvideo blue.

Related video Hentakan Doggy Gadis Mela Prev video. Next video. Facebook Comments.Cerita dia macam ni, masa aku umur 20 tahun aku still buat degree dekat satu IPT ni. By that time aku stay dekat hostel yang IPT tu sedia kan since dekat dengan kampus. Aku dah start jadi PLU dah lama dari aku form 1 lagi tapi aku tak pernah lagi pegang or tengok batang orang lain. So yang dekat hostel ni la yang 1st hehe.

Dekat hostel tu ada 3 bilik, 1 bilik 4 orang dan 2 bilik untuk 2 orang each. So aku dapat bilik yang 2 orang. Yang ni paling best sebab roomate aku memang hensem dan body atlet. Since dia ni atlet sukan, almost everyday dia ada practice waktu petang, so aku memang dah hafal dah rutin dia, dan setiap kali dia ada practice, malam tu mesti dia tidur mati sebab kepenatan. Aku perhati dekat sebulan jugak la haha.

Lagi satu habit dia ni aku tak pasti la orang lain tapi dia ni agak kuat kot nafsu sebab hampir tiap malam mesti mimpi basah. Macam mana aku tau tu sebab dia melancap masa tidur so aku assume dia mimpi basah la tu. Dan aku jadi burung hantu sanggup tak tidur nak tengok show free haha. Lepas beberapa minggu survey, satu hari tu ada big sport day dekat IPT aku tu memang whole day dekat padang so obviously roomate aku ni akan exhausted giler, memang peluang baik ar.

Malam tu memang aku jalan kan plan aku nak rasa konek dia. Dalam pukul 2 pagi aku still buat-buat tidur nak check dia dah tidur mati belum. Aku usik ketiak dan leher dia, part dia sensitif untuk tau dia tidur ayam ke tak. So bila dah line clear aku pelan-pelan tarik selimut dia.

Dan apa yang aku rasa best sangat sebab dia pkai short brief tak pakai seluar haha. Jarang betul dia pakai macam tu je tidur.

Lepas tu dengan rasa takut-takut, aku raba pelan-pelan konek dia dari luar brief tu. Makin lama makin keras. Brief tu pulak ketat memang nampak la bentuk konek dia. Aku pelan-pelan pergi dekat dia keluar kan konek dia dari brief tu lepas tu trus hisap konek dia. Tu la 1st time aku rasa konek orang.

cerita sex isap konik pancut dalam mulut

Tapi konek dia agak besar, so aku tak dapat nak hisap penuh. Dalam 15 minit jugak la aku lancap dan hisap dia sebelum dia pancut beberapa das dalam mulut aku. Dalam masa 15 minit tu jugak la beberapa kali dia bergerak. Hahaha sebab takut kantoi so aku buat pelan-pelan. Habis je dia pancut aku biar je konek dia macam tu tak masuk kan pun blik dalam brief dia hahaha sampai la esok nya. Pagi tu dia bangun, aku buat-buat tidur nak tengok reaksi dia. Dia bangun terus kelam kabut tutup konek dia.Nice story abg Sye adam 19thn Pengalaman mcm ni mmg rmai prnh lalui Adam pon prnh tpi kt asrama.

Aku pun biasa kena raba. Shok oo isap konek. Suka buat outdoor. Uhh semua Maii gairah laa Maii nk teraii xpernah kena lagi masi teruna Xpernah main Dan isap ponn Sapa nk Jadi org first to wasp Sape nak sex kita boleh layan Juga ade buat urut bogel. Kejadian ini adalah kisah sebenar yang berlaku. Awal an, aku antara batch terakhir yang boleh dikira mudah untuk memasuki ke UiTM. Tapi sekarang, keputusan straight A pun belum menjamin untuk terpilih masuk ke mana-mana UPU.

Jadi, aku menyewa rumah sewa bersama dengan beberapa orang rakan.

Pancut Dalam Mulut Dan Cipap

Ada 5 orang sekali. Naluri aku terhadap lelaki masih samar-samar lagi pada peringkat ini. Aku masih menyukai perempuan, tapi dah berjinak-jinak menonton filem lucah gay. Bagi aku, aku lagi suka tengok batang lelaki berbanding pantat perempuan walaupun perempuan tu cantik macam mana pun. Tapi, disebabkan ego dan belum bercampur dengan orang sangat, aku abaikan. Nak dijadikan cerita, housemate aku yang junior ni, nama dia Khairi, seorang yang good looking.

Tinggi, dada bidang, tangan berotot hasil daripada bermain bola sepak sebab itu sukan kegemaran dia semasa belajar di UiTM.

XVIDEOS.COM

Disebabkan kami semua duduk diluar non-residencemaka keluarga Khairi ni menghadiahkan kan dia sebuah motor scooter. Dengan motor ini lah, dia ulang-alik kampus ke rumah sewa. Aku ini bukan dari keluarga yang berada, jadi aku selalu tumpang Khairi naik motor ke kampus. Kadang-kadang lunch, dinner kami akan bersama sebab aku tumpang motor dia untuk kemana-mana. Maka, kami dah menjadi seperti adik beradik yang sangat rapat kerana kemana sahaja pasti kami akan bersama.

Selalunya, kalau naik motor berdua, kami akan berbual hal-hal berkenaan study, hal rumah sehingga bila dah menjadi rapat, hal pasal awek, seks menjadi perbualan rutin apabila naik motor bersama. Aku pulak, bila naik motor dengan Khairi, aku akan pegang pinggang dia. Pada satu malam, akibat lapar maka kami berdua keluar makan di kedai mamak bersama housemate yang lain. Secara lazimnya aku akan naik motor bersama Khairi.

Selepas makan, housemate kami yang lain balik ke rumah sewa tapi aku dan Khairi berbincang untuk jalan-jalan sekitar untuk mengambil angin malam. Akibat sejuk angin malam, tangan aku daripada pinggang terus memeluk dia tapi dia biarkan macam biasa macam tak ada apa-apa berlaku. Aku mula-mula takut jugak kalau dia tepis atau persoalankan kenapa aku peluk dia, tapi dia layankan membuatkan aku peluk dia dengan lagi erat.

Video Sex Tudung Hisapan Hot

Sambil berbual topik sex, jari aku perlahan-lahan bergerak ke bawah ke arah batang dia untuk merasa dia sudah stim ke tidak. Mula-mula niat untuk merasa batang dia sekejap je, tetapi apabila jari aku dah sampai merasa batang dia, dia tidak bagi apa-apa respond. Aku mencari-cari batang dia sebab dia pakai seluar sport track yang licin. Perlahan-lahan sambil berbual topik sex, aku meraba di luar seluar dia dan dapat merasa batang konek dia tapi padat akibat pakai spender.Monday, 4 August Selamat Hari Raya.

Bila sebut pasal raya semua orang gembira.

cerita sex isap konik pancut dalam mulut

Aku paling happy time raya sebab boleh gathering ramai-ramai ngan sepupu-sepupu aku yang hot. Aku satu-satunya cucu tok wan yang tinggal ngan tok wan kat kampung. Parent aku kerja kat Dubai, dulu aku stay ngan dorang, tapi lepas atuk aku meninggal and takder sape-sape yang nak jaga tok wan, aku pon duk ngan tok wan and bertukar sekolah kat kampung plak.

Walaupun aku baru 16 tahun, tapi memang aku dah advanced pasal sex ni. Aku dah start main puki sejak umur 13 tahun lagik. Lagi pun kat kampung aku, budak-budak perempuan sekolah memang tergila-gila kat aku, muka kacukan arab melayu, atlit plak tu. So body aku memang kekar lah.

Raya tahun ni memang aku rasa terlebih meriah, mak teh aku balik satu family. Mak su aku pon balik gak. Mak ngan ayah aku jer yang tak dapat beraya kat kampung sebab terpaksa bertugas. Umah tok wan memang banglow besar kat kampung tu. Kalau pasal bilik tak jadi masalah kalau semua anak-anak tok wan balik balik pon, masih ada balance dua bilik kosong untuk tetamu. Sambutan raya memang tersangat meriah.

cerita sex isap konik pancut dalam mulut

Aku yang paling happy kot. Dapat jumpe ngan sepupu aku Nana, merangkap skandal aku. Nana sebaya ngan aku, hubungan kami memang rapat sejak kecik sampai membawa ke ranjang. Aku pon dah terlupa macam mana aku bleh main ngan dia mula-mula dulu. Aku yang tebuk dara dia. Nana ni anak mak teh aku. Bila dah balik ramai-ramai macam ni, aku tau Nana akan curi-curi masuk dalam bilik aku bila semua orang dah tidur. Aku sengaja tak kunci pintu bilik aku. Aku agak time tu dah pukul 2 pagi hari raya ketiga.

Sebelum-sebelum tu memang kami tak sempat nak melepaskan nafsu masing-masing sebab sibuk sangat dengan persiapan raya dan melayan sanak saudara. Masa aku tengah tidur, tiba-tiba aku rasa tubuh aku kene peluk.

Batang konek aku dah mencanak naik bila Nana peluk aku tadi. Dalam usia 16 tahun ni, aku memang berbangga dengan batang 6 inci aku ni.Koleksi Cerita Gay Melayu. Setelah beberapa hari tidak melancap kan batang konek aku, satu pagi ketika aku bangun dari tidur, aku merasa tersangat-sangat gersang kerana sudah beberapa hari aku tidak memuntahkan air mani aku. Air yang aku simpan kini terasa seperti sudah mula naik sehingga ke tahap kepala batang konek aku sendiri.

Memang sengaja aku simpan air aku supaya banyak sikit jika keluar nanti, hu hu hu…. Hendak bertahan selama beberapa hari ini pun, aku sudah merasa tersangat gersang hingga ke tahap gaban.

Biasalah kaki lancap macam aku ni memang sentiasa goncang batang konek setiap hari. Bila ada masa saja, aku memang layan goncang. Ha ha ha… Memang aku dah sangap sangat tahap gaban giler pagi itu. Aku membayangkan jika ketika itu aku dapat mencium bau ketiak dan bau batang konek Helmi sambil itu aku mengambil spender Helmi yang dia bagi pada aku tempoh hari. Lalu aku letakkan pada rongga hidung aku.

Best giler dapat cium bau spender! Bercampur pula dengan bau bekas air mani Helmi dan bau peluh jantan nya pada spender itu. Batang konek aku masa itu, memang tak payah nak cakap, memang dah mencanak di dalam boxer aku. Tambahan pula boxer yang aku pakai masa itu berwarna putih, air mazi aku memang sudah meleleh dengan banyaknya. Bertompok basah boxer aku dengan air mazi yang memang sudah banyak keluar itu. Sambil itu, aku tetap mencium spender Helmi, perghh… Baunya tak payah nak dicakapkan argh, memang masyuk giler habis.

Aku mula keluarkan batang konek aku dari celah tepi boxer aku sambil aku layan mencium bau spender Helmi. Aku ambil sedikit pelincir dan aku letakkan pada tangan aku sebelum aku sapu pada kepala batang konek aku… Licin, ngilu dan sedap rasanya bila telapak tangan aku menyentuh kepala konek aku. Masa tu memang aku dah mengeluh kesedapan. Aku uruturutkan batang konek aku dari atas hingga ke bawah, sambil tangan kiri aku, aku gentel-gentelkan pada puting dan telur aku.

Aku cium lagi spender Helmi terutama pada bahagian yang dia parking batang konek dia… Perghh… memang best giler ketika itu… Dan aku terus melayan menggoncang batang konek aku sendiri. Air mazi aku meleleh-leleh keluar dari kepala batang konek aku, lantas aku ambil sedikit dan aku sapukan pada puting tetek aku… Aku terus gentel-gentelkan puting tetek aku, terangkat punggung aku menahan kesedapan menggentel puting tetek aku sendiri sambil melancap.

Tiba-tiba hand phone aku berbunyi, ada SMS masuk. Rupa-rupanya Helmi yang message aku mengajak aku untuk phone sex dengan dia pada awal-awal pagi itu. Aku terus saja call Helmi untuk meneruskan sesi phone sex bersama dengan dia. Helmi mengangkat panggilan aku dan terus memulakan perbualan dengan cara yang kasar sekali.

Aku menyukai cara Helmi itu. Dia beritahu aku yang dia pun tengah cium spender aku. Dia kata yang dia juga tengah stim giler bila mencium spender aku itu. Aku memberitahu perkara yang sama pada dia. Sesi phone sex aku dengan Helmi pagi itu berlanjutan selama lebih dari 30 minit. Helmi kemudian memberitahu aku yang dia sudah mahu memancutkan air mani dia.

Aku tanya pada Helmi, dia nak pancut ke mana? Dia bagitahu aku yang dia nak pancut atas spender dia yang dia dah pakai selama 4 hari yang lalu, sebab dia kata dia hendak tukar spender dengan aku lagi. Helmi juga meminta aku supaya aku memancut air mani aku pada spender aku yang aku sudah pakai selama 3 hari itu.

Semasa dia memancut, aku dapat mendengar suara macho Helmi mengerang. Aku tidak tahan mendengar suara Helmi mengerang dan aku mula memancutkan air mani aku sebanyak 5 das pancutan atas spender aku sendiri. Setelah itu, aku dan Helmi menetapkan hari dan masa untuk kami berjumpa supaya dapat kami bertukar spender kami tadi.

Sampai pada hari yang ditetapkan, kami pun berjumpa. Masing-masing membawa spender yang telah dijanjikan.


thoughts on “Cerita sex isap konik pancut dalam mulut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *